Thajská kuchyně s Tondou Bradáčem v pátek 15. října 2021 od 19:00. Přijďte ochutnat jedinečné degustační menu od české špičky asijské kuchyně!
Antonín Bradáč je jedním z předních českých kuchařů zaměřující se na asijskou kuchyni. Od roku 2009 posbíral několik zajímavých ocenění ze světových kuchařských soutěží. Jedním z nich je například prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku - zlatou medaili a ocenění pro absolutního vítěze získal společně s týmem Czech Chefs.
V pátek 15. října přijede ukázat své umění k nám do Pardubic, rádi bychom Vás tak pozvali na jeho degustační menu o pěti chodech:
Tom Yum Kung - Pálivá polévka s krevetami, citronovou trávou a rýžovými nudlemi
Čerstvé jarní závitky s krevetami nudlemi a koriandrem
Thajské nudle Phad Thai s kuřecím masem, mungo klíčky a koriandrem
Červené kari s kachnou, liči a thajským lilkem, jasmínová rýže
Lepivá rýže s kokosovým mlékem, mangem a zmrzlinou, mungo fazolky
Jak si zarezervovat místo?
Na tel. čísle 608 626 466 nebo osobně v restauraci.
Cena menu je 1.290 Kč
Platba: na místě, nebo přes účet:
číslo účtu: 123-2655300257/0100
variabilní symbol: 1510
do zprávy pro příjemce uveďte jméno hosta a počet osob
Platba nejpozději 3 dny předem
Máme jen omezený počet míst, tak neváhejte dlouho!
Těšíme se na Vaši návštěvu.
Comments