Co by to bylo za listopad bez svatomartinské husy a vína? Od 11. do 14. listopadu pro Vás máme připravené hned celé menu.
Svatomartinské menu:
Studené předkrmy:
Husí paštika ve slanině s mandlemi a karamelizovanými jablky s pálenkou 129,-
Pâté de foie gras s presovaným jablkem, gelem z lesního ovoce a hruškovým želé 219,-
Polévka:
Husí kaldoun se zeleninou a nudlemi 69,-
Teplý předkrm:
Husí játra na portském víně s cibulovým chlebem a glazovanou zeleninou 169,-
Hlavní chody:
Čtvrtka konfitované husy s červeným a bílým zelím, bramborovými lokšemi a pečeným jablkem 399,-
Husí prso v úpravě sous-vide s kaštanovým pyré, perníkovou kroketou a ostružinovou omáčkou 289,-
Burger se zauzenou trhanou husou, kaštanovou majonézou, pečeným červeným zelím, karamelizovanými hruškami a smaženými bramborovými lupínky 269,-
Dezerty:
Moravské koláče s povidly 79,-
Mascarpone pěna s ovesným crumble, flambovanou švestkou a perníkovou zmrzlinou 109,-
Na výběr bude bílé, růžové a červené svatomartinské víno z Vinařství Krist.
Rezervace přijímáme na tel. +420 608 626 466, menu pouze do vyprodání, tak neváhejte dlouho! :)
Comments